![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
MEB Personeli | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17Temmuz2012 Saat 13:54 |
Ücretli Öğretmenlik Bavşuruları 15 Ağustos 2012-2013 başlıyor. Ücretli Öğretmenlik Bavşuruları 15 Ağustos 2012-2013 başlıyor.
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürliğü 2012-2013 Öğretim yılı Ücretli Öğretmenlik Başvuruları 15.08.2012 tarihinden itibaren http://esenler.meb.gov.tr KPSS Skandalının patlak vermesinden sonra öğretmen atamaları ertelendi. Milli Eğitim Bakanlığı okulların öğretmensiz kalmaması için B Planı olarak ücretli ve vekil öğretmenleri devreye sokuyor. Peki bir ücretli öğretmen ya da vekil öğretmen ne kadar maaş alıyor. 2010 yılında ne kadar maaş alacak? Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri
Ücretli öğretmenlik başvuruları genel olarak Ağustos ayında başlar ve Eylül ayının başına kadar devam eder. Yıl içerisinde de başvurular alınabilir. Ancak boş kadrolara görevlendirme yaptıktan sonra Kaymakamlık Olur'u alır ve okullara onayı gönderir. Okullar görevlendirilen ücretli öğretmenlerin SGK girişlerini yapar ve İlçe Milliği Eğitim Müdürlüğü'ne göreve başlama yazısını ve SGK bildirgesinin bir örneğini gönderir. |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |