![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İşletim Sistemleri - Operating System | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bekiray
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Mart2010 Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25Mayıs2012 Saat 10:01 |
Ne yazık ki bilgisayar alırken bize seçme şansı verilmeden, sanki bilgisayar, illa Windows ile çalışan bir aletmiş gibi içinde yüklü veriyorlar. Belki bu durum kimimize göre "ne güzel işte". Hayır! bu güzel değil; çünkü dünya iletişim, proglamlama üzerine kuruluyor artık. Her türlü teknoloji için "yazılım" gerekiyor. Her ülke geleceği için beyinlerini eğitiyor. Bu gün parayı verip keyif aldığımız ve kendimizin üretemediği teknolojiler yarınlarımızın telafisi zor hatalarına dönüşüyor, Peki ne yapalım? Biz de windows gibi bir işletim sistemi yapalım. Kendimize ait olsun ne dersiniz? .... nasıl? ....... anlamadım! .... hadi canım sizde.. ne yani bizim zaten bir işletim sistemimiz var mı? Adı ne ya? Düzenleyen bekiray - 31Mayıs2012 Saat 00:32 |
|
![]() |
|
mucahit_89
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29Aralık2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 308 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk isletim sistemi PARDUS bedava
Türk isletim sistemi PARDUS bedava |
|
![]() |
|
mucahit_89
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29Aralık2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 308 ![]() |
Pardus Show
Pardus Show |
|
![]() |
|
bekiray
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Mart2010 Gönderilenler: 108 ![]() |
Pardus Tanıtım Filmi
Düzenleyen bekiray - 30Mayıs2012 Saat 23:59 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |