![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arapça'yı Nasıl Öğrendim? - كيف تعلمت اللغة العربية؟ | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
SelinAkman
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Mayıs2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23Mayıs2012 Saat 11:13 |
|
|
![]() |
|
mustafaank
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23Mayıs2012 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
tömer var biraz pahalı
bikaçta özel var ama bunlardan hiçbiri şive öğretmez çünkü bu dilleri öğreten hocalar fasih öğretiyorlar lehçe öğrenmek için o ülkeye gidilmeli veya o ülkelerden bir hoca bulunmalı lübnan şivesi biraz bozuk ve zordur yer yer de değişiklik gösterir mesela cibal libnan ile beyrut yada sayda şiveleri farklıdır suriye ve lübnan şiveleride yakındır ben suriyede kaldım lübnanıda bir kere gördüm ankaradanım isterseniz size ders verebilirim msn adresimi ekleyiniz
windows5000
hotmail
|
|
![]() |
|
SelinAkman
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Mayıs2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
Çok teşekkür ederim bilgiler için.. Lübnanlı arkadaşım var onla pratik yapabilirim şive konusunda.. Özel ders değil daha çok kurs düşünüyorum ben. tekrardan çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
mustafaank
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23Mayıs2012 Gönderilenler: 0 ![]() |
peki. ankarada öyle bir kurs yok yani bildigim. ankarada benimde tanıdıgım bir arap yok bende bazı ammice kelimelerde takılıyorum bu lubnanlı arkadasınızın mailini bana gondermeniz mümkünmü takıldıgım yerlerde sorarım kendisine |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |