![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Önlisans Öğrencileri Tanışma Bölümü - Yeni Kayıt - Yenileme | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
tabula-rasa
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Nisan2012 Konum: Sinop Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06Nisan2012 Saat 18:04 |
Ben geçen hafta ygs ye girdim. ve ilahiyat okumak istiyorum.. imam hatip lisesi mezunu değilim yani ek puan almayacağım. okul puanım kaç gelir onu da bilmiyorum.. zaten sürekli aobplerle ilgili değişklik çıkıyor. şimdi puanım ham olarak ygs 4 en düşük 340 en yüksek 352 bekliyorum. (hatrlamadığım sorula var onları yanlış saydığımda 340 oluyor) şu takdirde doğu olmamak koşuluyla herhangi bir ünide ilahiyat 2.öğrt. kazanabilir miyim sizce? aiilem dğuya izin vermiyor bu arada forumda yeniyim yanlış yere açmış olabilirim.
|
|
![]() |
|
rukkiye
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Ocak2012 Gönderilenler: 23 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
HayaT ne qüzeL öküzLer fiLan...!
|
|
![]() |
|
ibrahimoruc
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ocak2009 Gönderilenler: 2487 ![]() |
Ben Samsun'da okuyorum.Tavsiye ederim aynı zamanda tavsiye etmem.
|
|
Her zaman her yerde gerçek ol gerçek
Gerçek değil isen ellerini çek Kuran-ı kerim bir bahçedir bismillah çiçek Bize bu bahçenin kokusu lazım |
|
![]() |
|
rukkiye
neden artı ve eksi yönlerini yazarmısınız ???bu arada derslere girilebiliyormu samsunda.......?
|
|
|
|
![]() |
|
ibrahimoruc
Şahsen ben hocalarımdan çok memnunum.Hepsi iyi insanlar.
Fakat bu dönem ilk olmasından dolayı biraz teknik açıdan sıkıntı çektik.Fakat seneye yeni başlayacak olan kardeşlerimiz için,her şey daha da güzel olacak. Hocalarımız zaten,hepsi pırlanta,hepsi ziyadesiyle elh.İlim depolu. Hangisini saysam bilmem ki hepsi uzman. Ben çok memnunum şahsen. Eleştiri tarafı sadece teknik servis başka sıkıntı olmadı. Ama artık onlarda çok iyiler. UZEM ailesine buradan şükranlarımı arz ederim. |
|
Gerçek değil isen ellerini çek Kuran-ı kerim bir bahçedir bismillah çiçek Bize bu bahçenin kokusu lazım |
|
![]() |
|
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
Orjinalini yazan: ibrahimoruc
Şahsen ben hocalarımdan çok memnunum.Hepsi iyi insanlar. Fakat bu dönem ilk olmasından dolayı biraz teknik açıdan sıkıntı çektik.Fakat seneye yeni başlayacak olan kardeşlerimiz için,her şey daha da güzel olacak. Hocalarımız zaten,hepsi pırlanta,hepsi ziyadesiyle elh.İlim depolu. Hangisini saysam bilmem ki hepsi uzman. Ben çok memnunum şahsen. Eleştiri tarafı sadece teknik servis başka sıkıntı olmadı. Ama artık onlarda çok iyiler. UZEM ailesine buradan şükranlarımı arz ederim. tabula-rasa arkadaş örgün ilahiyattan bahsediyor. Siz İlitamdan bahsediyorsunuz sanırım. |
|
![]() |
|
ibrahimoruc
Orjinalini yazan: mbagci9
Orjinalini yazan: ibrahimoruc Şahsen ben hocalarımdan çok memnunum.Hepsi iyi insanlar. Fakat bu dönem ilk olmasından dolayı biraz teknik açıdan sıkıntı çektik.Fakat seneye yeni başlayacak olan kardeşlerimiz için,her şey daha da güzel olacak. Hocalarımız zaten,hepsi pırlanta,hepsi ziyadesiyle elh.İlim depolu. Hangisini saysam bilmem ki hepsi uzman. Ben çok memnunum şahsen. Eleştiri tarafı sadece teknik servis başka sıkıntı olmadı. Ama artık onlarda çok iyiler. UZEM ailesine buradan şükranlarımı arz ederim. tabula-rasa arkadaş örgün ilahiyattan bahsediyor. Siz İlitamdan bahsediyorsunuz sanırım. لا مشكلة يا اخي الكريم
تحياتي الحارة
|
|
|
![]() |
|
rukkiye
siz ilitammı okuysnz örgünmğ okuysnz
|
|
|
|
![]() |
|
ibrahimoruc
Orjinalini yazan: rukkiye
siz ilitammı okuysnz örgünmğ okuysnz Cevap veriyorum A şıkkı. :))) |
|
|
![]() |
|
rukkiye
yani ilitamlarda üniversitede örgünler gibi derse giriyor öylemi anlattıklarından bunu anlıyorum başınızda ağrıtyrm :)))
|
|
|
|
![]() |
|
ibrahimoruc
İsteyen girebiliyor tabiki.Ama ben islambol'da olduğum çin giremiyorum.
![]() |
|
|
![]() |
|
rukkiye
bilgilernzden dolayı teşekkürler... :)
|
|
|
|
![]() |
|
mezunsözel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Ekim2011 Konum: Sinop Gönderilenler: 0 ![]() |
tabu bence okıcan sen kardeşimmm:::)))))
|
|
![]() |
|
esra777
Aktif Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25Eylül2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
ılıtam okuyanlar bılgı verse sevıncem bu ılıtamlarda mecburı bı haftalık egıtım varmı? yanı sırf sınavlaramı gırıyoruz:)
|
|
![]() |
|
pLynna
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Mart2011 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Eğer ilahiyat istiyorsan sakarya, Konya ve Bursa Uludağ uni ilahiyat f. iyi oldugunu duydum oylesine bıryer yazma yazacagım yerlerin hocalarına da bir bakmanda yarar olabilir :)
|
|
![]() |
|
demzem
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Ocak2011 Gönderilenler: 0 ![]() |
S.Aleykum ..2013 ygs de aöf ilahiyat için kontenjan olacak mı ?Düz lise mezunuyum..!
Kesin bilgiye nerden ulaşabilirim ? |
|
![]() |
|
dilara_a
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30Haziran2013 Gönderilenler: 0 ![]() |
Merhabaa. Ben birşey duydum AÖF hakkında. Mesela ben bu sene açıköğretim İlahiyat yazdım kazandım bu sene okudum daha sonra YGS'ye girdim örgün eğitim kazandım. O zaman direk örgüne geçip 2.sınıftan devam edebiliyormuşum. Bu doğru mu??
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |