![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
11. Sınıf Arapça | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
xxemrexx
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Şubat2012 Konum: Tekirdağ Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06Şubat2012 Saat 18:49 |
Şimdiden teşekkürler ![]() |
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: xxemrexx
Proje ödevini Türkçe otobiyografi yazın, bizde Arapça çevirisini yapalım Merhaba. 11. sınıf imam hatip öğrencisiyim. Bu sene proje ödevimi arapça olarak seçtim aldıgım ödev arapça otobiyografi yazmak.Neler yazcağım konusunda bilgi verebilecek varmı ? Şimdiden teşekkürler ![]() ![]() |
|
![]() |
|
xxemrexx
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Şubat2012 Konum: Tekirdağ Gönderilenler: 0 ![]() |
İsmim Emre.
15 yaşındayım. 1995 yılında Tekirdağda doğdum. Hala Tekirdağda yaşıyorum. Kahverengi gözlü ve biraz uzun boyluyum. Annemin adı Fatma. Babamın adı Hayati. Kardeşimin adı Ebru. Çocukluğum ve ilköğretim hayatım normal geçti. Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. Hobi olarak kitap okumayı müzik dinlemeyi ve basketbol oynamayı severim. En sevdiğim ders tarihtir. Gelecekteki hayalim Din kültürü öğretmeni olmak. Hayalim inşallah gerçek olur. Yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim. ![]() Düzenleyen xxemrexx - 07Şubat2012 Saat 17:49 |
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
Orjinalini yazan: xxemrexx
İsmim Emre. 15 yaşındayım. 1995 yılında Tekirdağda doğdum. Hala Tekirdağda yaşıyorum. Kahverengi gözlü ve biraz uzun boyluyum. Annemin adı Fatma. Babamın adı Hayati. Kardeşimin adı Ebru. Çocukluğum ve ilköğretim hayatım normal geçti. Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. Hobi olarak kitap okumayı müzik dinlemeyi ve basketbol oynamayı severim. En sevdiğim ders tarihtir. Gelecekteki hayalim Din kültürü öğretmeni olmak. Hayalim inşallah gerçek olur. Yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim. ![]() اِسْمُ أُخْتِي أَبْرُو كَانَ طُفُولَتِي وَتَعْلِيمَ المَدَارِسِ الإِبْتِدَائِيَّةِ عَادِيًا تَعَلَّمْتُ فِي الثَّانَوِيَّةِ الأَئِمَّةِ الخُطَبَاءِ آنَاضُولَ لِغَرَضِ الهِوَايَةِ أُحِبُّ قِرَاءَةَ الكِتَابِ وَاِسْتِمَاعَ المُوسِيقَى وَلُعْبَ كُرَةِ السَّلَّةِ أَفْضَلُ الدَّرْسِ بِالنِّسْبَةِ لِي هُوَ التَّارِيخُ أَحْلاَمِي المُسْتَقْبَلُ هُوَ أَنْ أَكُونَ مُعَلِّمًا فِي الشُّؤُونِ الدِّينِيَّةِ أَتَمَنَى أَنْ أَتَوَقَّعَ أَحْلاَمِي إِنْ شَاءَ اللهُ |
|
![]() |
|
saidtekinalp
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Aralık2015 Konum: Bursa Gönderilenler: 0 ![]() |
CEVİRİ YAPARSANİZ COK SEVİNİRİM
İsmim Said. 18 yaşındayım. 1997 yılında Bursada doğdum. Hala Bursada yaşıyorum. Kahverengi gözlü ve uzun boyluyum. Annemin adı Nahide. Babamın adı Hasan. Abimin adı Mehdi. Abimin adi Suleyman. Çocukluğum ve ilköğretim hayatım normal geçti. İlk okulda kazalar gecirdim. Bu yuzden okula gec gittim. İlk okulu vali orhan tasanlarda okudum Ortaokul ayni yerde okudum Cok guzel gunlerim oldu Sbsye girdim fena degildi Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. 11.sinifta okuyorum Derslerim iyidir Arapca dersini severim Hobi olarak kitap okumayı müzik dinlemeyi ve basketbol oynamayı severim. En sevdiğim ders tarihtir. Birde beden egitimi Gelecekteki hayalim beden egitimi öğretmeni olmak. Hayalim inşallah gerçek olur. Fotograf cekmeyi severim Yasamayi seviyorum Neseli birisiyim Yuzmeyi futbol oynamayi severim Suan Bursa merkez anadolu imam hatip lisesinde okuyorum 11.siniftayim okumak guzel bisey 😁 |
|
![]() |
|
aydinahmet
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Temmuz2011 Gönderilenler: 1315 ![]() |
Orjinalini yazan: saidtekinalp
CEVİRİ YAPARSANİZ COK SEVİNİRİM İsmim Said. اِسْمِي صَاعِدٌ 18 yaşındayım. عُمْرِي ثَمَانِيَةَ عَشَرَ 1997 yılında Bursada doğdum. وُلِدْتُ فِي سَنَةِ أَلْفٍ وَتِسْعَةِ مِائَةٍ وَسَبْعَةٍ وَتِسْعِينَ فِي مَدِينَةِ بُورْسَا Hala Bursada yaşıyorum. لاَ يَزَالُ أَعِيشُ فِي بُورْسَا Kahverengi gözlü ve uzun boyluyum. أَنا ذُو بُنِّيِ العَيْنِ وقَامَةِ الطُّولِ Annemin adı Nahide. اِسْمُ أُمِّي ناهِدَة Babamın adı Hasan. اِسْمُ أَبِي حَسَنٌ Abimin adı Mehdi. اِسْمُ أَخِي الكَبِيرِ مَهْدِي Abimin adi Suleyman. اِسْمُ أَخِي الكَبِيرِ سُلَيْمَان Çocukluğum ve ilköğretim hayatım normal geçti. İlk okulda kazalar gecirdim. Bu yuzden okula gec gittim. İlk okulu vali orhan tasanlarda okudum Ortaokul ayni yerde okudum Cok guzel gunlerim oldu Sbsye girdim fena degildi Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. 11.sinifta okuyorum Derslerim iyidir Arapca dersini severim Hobi olarak kitap okumayı müzik dinlemeyi ve basketbol oynamayı severim. En sevdiğim ders tarihtir. Birde beden egitimi Gelecekteki hayalim beden egitimi öğretmeni olmak. Hayalim inşallah gerçek olur. Fotograf cekmeyi severim Yasamayi seviyorum Neseli birisiyim Yuzmeyi futbol oynamayi severim Suan Bursa merkez anadolu imam hatip lisesinde okuyorum 11.siniftayim okumak guzel bisey 😁 |
|
سعادتي في سعادة الآخرين
|
|
![]() |
|
Kogen26
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Mayıs2016 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 13 ![]() |
Adım Rifat.
18 yaşındayım. Uzun boyluyum ve siyah gözlüyüm. Annemin adı Naile. Babamın adı Kaan. Kardeşimin adı Selin. Eskişehir' de doğdum. Eskişehir' de yaşıyorum. Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. 10. Sınıfta okuyorum. Bunu çevirirmisiniz lütfen |
|
![]() |
|
Kogen26
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Mayıs2016 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 13 ![]() |
Adım Rifat.
18 yaşındayım. Uzun boyluyum ve siyah gözlüyüm. Annemin adı Naile. Babamın adı Kaan. Kardeşimin adı Selin. Eskişehir' de doğdum. Eskişehir' de yaşıyorum. Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. 10. Sınıfta okuyorum. Arapçya çevirirmisiniz lütfen tek tek Düzenleyen Kogen26 - 02Mayıs2016 Saat 18:58 |
|
![]() |
|
aydinahmet
Orjinalini yazan: Kogen26
Adım Rifat. 18 yaşındayım. Uzun boyluyum ve siyah gözlüyüm. Annemin adı Naile. Babamın adı Kaan. Kardeşimin adı Selin. Eskişehir' de doğdum. Eskişehir' de yaşıyorum. Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. 10. Sınıfta okuyorum. Arapçya çevirirmisiniz lütfen tek tek اِسْمِي رِفَاتْ عُمْرِي ثَمَانِيَةَ عَشَرَ عَامًا قَامَـِي طَوِيلٌ، لَوْنُ أَعْيُنِي سَوْدَاءُ اِسْمُ أُمِّي نَائِلَةٌ اِسْمُ أَبِي كَاآن اِسْمُ أُخْتِي سَلِين وَلِدْتُ فِي مَدِينَةِ أَسْكِشَهِير أَعِيشُ فِي أَسْكِشَهِير أَدْرُسُ فِي ثَانَوِيَّةِ الأَئِمَّةِ الخُطَبَاء أَنَاضُول أَنَا فِي الصَّافِ العَاشِرِ هَلْ يُمْكِنَ أَنْ تُتَرْجِمَ إِلَى اللَّغِةِ العَرَبِيَّةِ وَاحِدًا فَوَاحِدًا |
|
سعادتي في سعادة الآخرين
|
|
![]() |
|
Kogen26
Adım Rifat.
18 yaşındayım. Uzun boyluyum ve siyah gözlüyüm. Annemin adı Naile. Babamın adı Kaan. Kardeşimin adı Selin. Eskişehir' de doğdum. Eskişehir' de yaşıyorum. Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. 10. Sınıfta okuyorum |
|
![]() |
|
Kogen26
CEVİRİ YAPARSANİZ COK SEVİNİRİM
Adım Rifat. 18 yaşındayım. Uzun boyluyum ve siyah gözlüyüm. Annemin adı Naile. Babamın adı Kaan. Kardeşimin adı Selin. Eskişehir' de doğdum. Eskişehir' de yaşıyorum. Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. 10. Sınıfta okuyorum |
|
![]() |
|
aydinahmet
CEVİRİ YAPARSANİZ COK SEVİNİRİM Adım Rifat. 18 yaşındayım. Uzun boyluyum ve siyah gözlüyüm. Annemin adı Naile. Babamın adı Kaan. Kardeşimin adı Selin. Eskişehir' de doğdum. Eskişehir' de yaşıyorum. Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. 10. Sınıfta okuyorum اِسْمِي رِفَاتْ عُمْرِي ثَمَانِيَةَ عَشَرَ عَامًا قَامَـِي طَوِيلٌ، لَوْنُ أَعْيُنِي سَوْدَاءُ اِسْمُ أُمِّي نَائِلَةٌ اِسْمُ أَبِي كَاآن اِسْمُ أُخْتِي سَلِين وَلِدْتُ فِي مَدِينَةِ أَسْكِشَهِير أَعِيشُ فِي أَسْكِشَهِير أَدْرُسُ فِي ثَانَوِيَّةِ الأَئِمَّةِ الخُطَبَاء أَنَاضُول أَنَا فِي الصَّافِ العَاشِرِ هَلْ يُمْكِنَ أَنْ تُتَرْجِمَ إِلَى اللَّغِةِ العَرَبِيَّةِ وَاحِدًا فَوَاحِدًا |
|
سعادتي في سعادة الآخرين
|
|
![]() |
|
trkavcı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Mayıs2016 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 0 ![]() |
Adım.Tarık Avcı
22.12.1999doğumluyum 16 yaşındaydım Samsunda doğdum Yunus emre anadolu imam hatip lisesinde okuyorum 10 sınıfa gidiyorum Eskişehirde yaşıyorum Çamlıcada oturuyorum 3 kardeşiz Ortancı kardeşim 1.70 boyundayım Kahverengi gözlüyüm |
|
![]() |
|
trkavcı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Mayıs2016 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 0 ![]() |
Adım.Tarık Avcı
22.12.1999doğumluyum 16 yaşındaydım Samsun luyum Yunus emre anadolu imam hatip lisesinde okuyorum 10 sınıfa gidiyorum Eskişehirde yaşıyorum Çamlıcada oturuyorum 3 kardeşiz Ortancı kardeşim 1.70 boyundayım Kahverengi gözlüyüm Lütfen bunu çevirirmisiniz |
|
![]() |
|
Kogen26
Ben serkan.17 yaşindayim.sarı sacli ve yesil gozluyum.orta boyluyum.70 kiloyum.cok guresen biriyim.bazen cok sinirliyim.iyi bir insanim.kotulere karsi kotuyum.sevdiklerimle şakalaşırım.lütfen çevirirmisiniz
|
|
![]() |
|
Kogen26
Ben serkan.17 yaşindayim.sarı sacli ve yesil gozluyum.orta boyluyum.70 kiloyum.cok guresen biriyim.bazen cok sinirliyim.iyi bir insanim.kotulere karsi kotuyum.sevdiklerimle şakalaşırım.lütfen çevirirmisiniz
|
|
![]() |
|
aydinahmet
Orjinalini yazan: trkavcı
Adım.Tarık Avcı 22.12.1999doğumluyum 16 yaşındaydım Samsun luyum Yunus emre anadolu imam hatip lisesinde okuyorum 10 sınıfa gidiyorum Eskişehirde yaşıyorum Çamlıcada oturuyorum 3 kardeşiz Ortancı kardeşim 1.70 boyundayım Kahverengi gözlüyüm Lütfen bunu çevirirmisiniz اِسْمِي طَارِق آوْجِي وَلُدِتُ فِي ١٩٩٩/١٢/٢٢ عُمْرِي سِتَّةَ عَشَرَ أَنَا مِنْ سَامْسُون أَدْرُسُ فِي الثَّانَوِيَّةِ الأَئِمّةِ الخُطَبَاءِ يُونُس أَمْرَة أَنَا فِي الصَّفِّ العَاشِرِ أَعِيشُ فِي أَسْكِشَهِير أَسْكُنُ فِي جَامْلِجَا نَحْنُ ثَلاَثَةُ إِخْوَانٍ أَنَا المُتَوَسِّطُ طُولِي مِتْرْ وَسَبْعِين لَوْنُ أَعْيُِنِي بُنِّيَّةٌ هَلْ يُمْكِنَ أَنْ تُتَرْجِمَ إِلَى اللَّغِةِ العَرَبِيَّةِ وَاحِدًا فَوَاحِدًا |
|
سعادتي في سعادة الآخرين
|
|
![]() |
|
aydinahmet
Ben serkan.17 yaşindayim.sarı sacli ve yesil gozluyum.orta boyluyum.70 kiloyum.cok guresen biriyim.bazen cok sinirliyim.iyi bir insanim.kotulere karsi kotuyum.sevdiklerimle şakalaşırım.lütfen çevirirmisiniz أَنَا سَرْكَانْ، عُمْرِي سَبْعَةَ عَشَرَ، لَوْنُ شَعْرِي أَصْفَرُ وَلُوْنُ أَعْيُنِي خَضْرَاء، قَامَتِي مُتَوَسِّطٌ، وَزْنِي سَبْعِينَ كِيلُو قِرَام، أَنَا أَتَصَارَعُ كَثِيرًا، وَأَنَا عَصَبِيُّ المِزَاجِ أَحْيَانًا. أَنَا إِنْسَانٌ حَسَنٌ، أَنَا خَبِيثٌ ضِدَّ خُبَثَاءِ، أَنَا أَتَلاَعَبُ بِأَحِبَّاءِ هَلْ يُمْكِنَ أَنْ تُتَرْجِمَ إِلَى اللَّغِةِ العَرَبِيَّةِ وَاحِدًا فَوَاحِدًا |
|
سعادتي في سعادة الآخرين
|
|
![]() |
|
Kogen26
Adim serkan agir
09.09.1999doğumluyum 17yaşindayim Eskisehirdr oturuyom Yunus emre anadolu imamhatip lisesinde okuyorum 10.sinifa gidiyom Yesil gözlüyüm Sari sacliyim 1.69 boyundayim Memleketim ağachisar Sevdiklerimle cok sakalasirim Lütfen cevirirmisiniz |
|
![]() |
|
Kogen26
Adim serkan agir
09.09.1999doğumluyum 17yaşindayim Eskisehirdr oturuyom Yunus emre anadolu imamhatip lisesinde okuyorum 10.sinifa gidiyom Yesil gözlüyüm Sari sacliyim 1.69 boyundayim Memleketim ağachisar Sevdiklerimle cok sakalasirim Lütfen cevirirmisiniz |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |