![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Günlükleriniz - مفكراتكم | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
busradr
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11Aralık2011 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12Aralık2011 Saat 22:20 |
:اليوم اكتبك للمرةالأولى ذهبت الى اختي الكبرى لاكلة عشورة هي طبخت عشورة كاهل نوح عليه السلام و كانت العشورة لزيزة جدا و انا اريد ان اتعلم اللغة العربية هكذا اذهب الى كلية الالهياة لي استاذ اردني و ماهر جدا جزاه الله فيه انشاء الله و هو مساعدتي الاكبر لتعليم اللغة بغد ان اجيء من الكلية رجعت دروسي و جلست لاكتبك و ساحاول ان اكتبك كل يوم انشاء الله مع السلامة لليوم Merhaba günlüğüm, seni ilk defa yazıyorum bugün: aşure yemek için büyük kız kardeşime gittim o nuh aleyhisselamın ehli gibi aşure pişirdi aşure gerçekten çok lezzetliydi ve ben arapça öğrenmek istiyorum bu yüzden ilahiyat fakültesine gidiyorum benim gerçekten yetenekli ürdünlü bir hocam var.İnşallah Allah ona yaptıklarının karşılığını verir O dil öğreniminde benim en büyük yardımcım Fakülteden geldikten sonra derslerimi tekrarladım ve seni yazmak için oturdum İnşallah seni hergün yazmaya çalışacağım Bugün için selametle... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |