![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Erzurum İlahiyat İLİTAM 1. Sınıf Dersleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Gulahya
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Aralık2009 Konum: Rize Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09Eylül2011 Saat 12:26 |
|
|
![]() |
|
aydinahmet
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Temmuz2011 Gönderilenler: 1317 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Gulahya
İnşallah bu bölümde okuyacağım.Bu bölümde olacak kardeşler varmı...Başvuru için bizzat bizmi orada olmalıyz....Yardımcı olursanız.... Öncelikli olarak DGS sınavlarıan girmiş olmanız akabinde de ÖSYM Tercih Formunu doldurarak yerleşmiş olmanız gerekiyor.
Yerleştirmenin akabinde her fakültenin kayıt prosedürleri farklı olabildiğinden, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlitam Programı için aşağıdaki iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirsiniz.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi
25240, Erzurum Dekanlık : 0 442 236 09 51
Öğrenci İşleri: 0 442 231 16 20 Fax : 0 442 236 09 53 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
25240, Erzurum
Çağrı Merkezi: 0442 231 56 00-01 Öğrenci İşleri: 0442 231 56 02 Fax: 0 442 236 04 45 |
|
![]() |
|
Gulahya
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Aralık2009 Konum: Rize Gönderilenler: 0 ![]() |
Bu bçlümde okuyacak olanlar varmı...
|
|
![]() |
|
ahmet hüsrev be
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12Eylül2011 Konum: Isparta Gönderilenler: 0 ![]() |
bennn
|
|
![]() |
|
ömerr
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15Eylül2011 Gönderilenler: 0 ![]() |
bende atatürkilitamı okuyacam inş. bana şifre gönderilmedi. sizlere gönderildimi
|
|
![]() |
|
ahmet hüsrev be
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12Eylül2011 Konum: Isparta Gönderilenler: 0 ![]() |
yok hocam ya bende anlamadım nasıl bi durum bilgin olursa banada haber edersen sevinirim birde bu ders notlarını nerden bulucaz yani nasıl çalışıcaz bu derslere anlamadım kayıt sırasın da da bişey demediler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |