![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sınavlara hazırlık - TEK DERS SINAVI | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
koray55
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Şubat2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınız için çok tşk ederim.
|
|
![]() |
|
lawinia
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Temmuz2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
bende 2 .sınıfım ıkı arapcadan da kaldım bu sefer gectım dıyorum sonuclar berbet ne yapıcam bılmıyorum calıssamda olmuyor
![]() |
|
![]() |
|
feyza84
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24Temmuz2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
arkdaşlar ankarada hangi arapça kursunu tavsiye edersinz (aöf için) çok moralim bozuk ve bitsin istiyorumm.
![]() |
|
![]() |
|
semih
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Temmuz2007 Konum: Tekirdağ Gönderilenler: 0 ![]() |
Valla benim puanlar çok düşük aksine son yıl ve bu siteyi yeni buldum nasıl hareket ediliyor onuda bilmiyorum Düzenleyen semih - 29Temmuz2007 Saat 17:08 |
|
![]() |
|
semih
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Temmuz2007 Konum: Tekirdağ Gönderilenler: 0 ![]() |
ya lavinia arkadaş bende senin gibi birinci dönem çalışmadım 48 almışım ikinci dönem çalıştım 42 almışım bende artık birazda umutsuzluk başladı ne edeceğim bilmiyorum böyle şaşırdım kaldım
![]() |
|
![]() |
|
Enteroğlu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Ağustos2007 Konum: Van Gönderilenler: 0 ![]() |
Berrecim Anladığım kadarıyla senin 1.sınıf Arapçan çok güzel geçmiş.Ben 54+35 almışım, Lütfen yardıcı olurmusun....
|
|
![]() |
|
zuhal
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Kasım2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar ben ilahiyat 1.sınıftayım sınavlar nezaman bilgisi olan yazsın lütfen selametle
![]() |
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
Merhaba zuhal,
sınavınız Nisanın ilk haftasında yapılacak.
Çalışmalarında başarılar diliyorum.
|
|
![]() |
|
iQra
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Mart2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
1.sınıf okuyorum notum : 93
![]() |
|
![]() |
|
Babessema
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Ocak2008 Konum: Zonguldak Gönderilenler: 0 ![]() |
1.sınnıfta okuyan iqra arkadaşım daha sınaw olmadı 93 ü kanatten mi aldın
![]() |
|
![]() |
|
muhammedisa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03Ocak2008 Konum: Bartın Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: Nihatakyol
arapça 1. 46 2, imtihanda kaç almam lazım en az 53 almanız lazım.yani 14 soru yaparsanız geçersiniz.başarılar
|
|
![]() |
|
lorelai
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: BERRE
Siz hangi ismek'e gittiniz acaba?
evet ismek 1. kur yeterli değil biz hocamızla ilahiyat önlisans konularını işledik zaten sınıfın yarısı ilahiyat okuduğu için şanslıydık kademe olarak ta 3. kurdu ...ismek te olsa bence önemli olan hocanın ilahiyat konularını anlatması ....yoksa 3. kurda okumak yine bir anlam ifade etmez. size tavsiyem hangi kursa gidiyorsanız hocanızla kendi konularınızı anlatması yönünde konuşmanız... |
|
![]() |
|
lawinia
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Temmuz2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
BENİMDE 1.SINIF 73 ALDIM
İKİNCİ SINIF 31 COK KÖTÜ
![]() |
|
![]() |
|
Babessema
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Ocak2008 Konum: Zonguldak Gönderilenler: 0 ![]() |
benim arapçadan ilk sınawım 64 .arapça dersi alıyorum.ihl den bi hocamızdan.hocamız süper büyük şehirde olsa önü çok açık.herkese başarılar dilerim
|
|
![]() |
|
Babessema
hepsinden geçtim çok şükür Allahıma.umarım bütün arkadaşlar da geçmiştir.arapça ortalamam 75.
|
|
![]() |
|
sena suluvi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Ocak2008 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
merhaba berre 2. sınıfmı okuyorsun? bende çok şükür 1. sınıfı tamamladım burda bulunan arkadaşlar genelde kursla veya bir hoca eşliğinde çalışıyor.sanırım ben arapçadan ve diğerlerinden hiç yardım almadım. ve arapçaya 4 yıl aradan sonra başladım yıl sonu notum 73. acaba herhanği bir hocadan yardım alsam ortalamam yükselirmi sizce diploma notu benim için önemli
![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |