![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Online Görüntülü Arapça Dersler | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
yilmezz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Temmuz2011 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02Temmuz2011 Saat 19:35 |
3. derste anladığım kadarıyla harflerin yazılışını öğretiyor.Bu 7. derse kadar sürüyor. Şimdi ben bu derslerde tam olarak ne öğrenmeliyim.Sadece yazılışlarımı yoksa kelimeleride ezberleyeyim mi. Soruyü şöyle genelleştirebilirim; Hazırlık derslerinde asıl amaç nedir? Neleri yapsam faydalı olur?(Kelimeleri ezberle,yazmaya çalış vs.) Önceden tecrube edinmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum... teşekkürler. Not:Arapçam yazma ve okuma çok çok zayıf.Anlama idare eder. Düzenleyen yilmezz - 02Temmuz2011 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
bekiray
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Mart2010 Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar dönecek olursanız (ki umarım) cevap vermeye çalışırım ben.. |
|
![]() |
|
aysedondurmaci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Haziran2010 Gönderilenler: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hazırlık dersleri tabi ki çok önemlidir,benim arapça bilgim hiç yoktu ve 1 sene hazırlık okudum yani lfabeyi bile bilmezdim,şimdi 2.sınıftayım derslerim gayet iyi,sınıfın çalışkan öğrenci denebilecek kesimine giriyorum ama tabi ki hazırlıkla beraber çok da çalışmalısınız :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |