![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
DGS ile alakalı konular | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
LaRa_
Faal Üye ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 22Ekim2007 Gönderilenler: 1082 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07Kasım2010 Saat 09:01 |
DGS Sınav Tarihi :17.07.2011 |
|
Müjdecim, kurtaricim, Efendim, Peygamberim;
Sana uymayan ölcü, hayat olsa teperim.. |
|
![]() |
|
birfilminsonu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
tşkler |
|
![]() |
|
LaRa_
Faal Üye ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 22Ekim2007 Gönderilenler: 1082 ![]() |
rica ederim.. |
|
|
![]() |
|
sebnur
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Ekim2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 191 ![]() |
allah hayrlı başarılar ihsan eylesin inşallah bu yeni dgs ye gireceklere ve ilahiyatın bu yenilenmiş yüzüyle yeni döneme başlayan kardeşlerlerimize...içinde benim de kardeşime... =))
|
|
![]() |
|
MuKaDDesEL
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Temmuz2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
=) biz de gireceğiz sınıfı geçersek inşaallah
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][SIZE="4iman herşeyi parlak ve ünsiyetli gösteren şeffaf nurani bir gözlüktür
|
|
![]() |
|
hayrunnisa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11Ekim2008 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
benim ilgililere bir sorum olacaktı aöf diploma notu 65 olan biri ilitamı kazanabilirmi? kazanmamız için matematik türkçe kaç net yapmamız gerekir?
|
|
![]() |
|
LaRa_
Orjinalini yazan: sebnur allah hayrlı başarılar ihsan eylesin inşallah bu yeni dgs ye gireceklere ve ilahiyatın bu yenilenmiş yüzüyle yeni döneme başlayan kardeşlerlerimize...içinde benim de kardeşime... =)) Amin sebnur kardes.. |
|
|
![]() |
|
sebnur
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Ekim2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 191 ![]() |
Orjinalini yazan: LaRa_
Orjinalini yazan: sebnur allah hayrlı başarılar ihsan eylesin inşallah bu yeni dgs ye gireceklere ve ilahiyatın bu yenilenmiş yüzüyle yeni döneme başlayan kardeşlerlerimize...içinde benim de kardeşime... =)) Amin sebnur kardes.. =) eyvallahh lara kardeşim..
ya söylemesi ayıp, kendimi rahatlamış hissediyorum dgs yi geçtiğim için:) darısı yeni girecek arkadaşlara.. =)
|
|
![]() |
|
sebnur
Orjinalini yazan: hayrunnisa
benim ilgililere bir sorum olacaktı aöf diploma notu 65 olan biri ilitamı kazanabilirmi? kazanmamız için matematik türkçe kaç net yapmamız gerekir? benim tavisyem bu puanla yetinmemen gerektiği yönünde arkadaşım..ilitam gerçi eskiisinden daha çok sayıya ulaştı tr de ama yine de siz en az 70 yapmaya bakın notlarınızı..bazı arkadaşlar dip. not.un düşüklüğü yüzünden dgs de yüksek puan çekse bile rahat yerleşemedi.bunu da göz önünde bulundurarak daha dikkatli olmaya bakın notlar konusunda.. kolay bir iş değli nihayetinde..kazanmak değil de yerleşmek önemli..
birde türkçeye verin siz önemi ve ağırlığı..asıl puanlar bize sözelci olduğumuz için türkçeden geliyor..mümkünse en az 3-5 yanlışınız olsun..benden tavsiye türkçe için..matematikten de elinizden ne geliyorsa onu yapın.yapamıyorsanız da çok üzülmeyin..türkçe var..
|
|
![]() |
|
hayrunnisa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11Ekim2008 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
sebnur kardeşim cevap verdiğin için teşekkürler . ama malesef benim önlisans ilahıyat bitti ve diploma notum 65 :( böle olacağını bilseydim diploma notumu yüksek tutardım :( ..şimdi notm çok düşük olduğu için dgs ye hazırlanıp hazırlanmama konusunda kararsızım bu diploma notuyla kazanan arkadarlar var mı bilmiyorum ...ilitam okumak istiyorum ama iştee diploma notum çok düşükk bilmiyorum çalışsam mı çalışmasam mı?
|
|
![]() |
|
Gulahya
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Aralık2009 Konum: Rize Gönderilenler: 0 ![]() |
S.a.
gecen yıl için ders notları yüksek olanlar girebilecek deniyodu....Ne kadar doğru
|
|
![]() |
|
utkutugba
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Ocak2011 Konum: Ankara Gönderilenler: 51 ![]() |
arkadaşlar başvuru mayısta 2 sınıf oluyan nasıl başvuracak diploma almadan nasıl olacak bilgilendişrirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
aişe
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Mart2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
Dgs sınavına girip sınavı kazanın kayıt yaptırana kadar mezun olursanız sorun olmaz.
|
|
"Aşk, kainattaki en şiddetli duygudur ama o kelimeyi sakın yozca kullanmayalım." (Su Üstüne Yazı Yazmak / Muhyiddin Şekur)
El intizar eşeddü minen'nar... |
|
![]() |
|
nakşi gülü
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01Temmuz2010 Konum: Bursa Gönderilenler: 37 ![]() |
şimdiden dgs ye hazırlananlar var mı? netleriniz ne kadar çıkıyor ?
|
|
![]() |
|
salimyilmaz75
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21Ekim2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
SA Arkadaşlar Belki daha önce yazıldı ama sorma istiyorum :
1 ) DGS ye girmek için hangi evraklar gerekiyor ?
2 ) Tavsiye edeceğinin özlü ve sonuç alıcı bir kaynak var mı ?
Selamlar
|
|
![]() |
|
baharcan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Aralık2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
dgs başvurulur nereye acaba....?
|
|
![]() |
|
a.y.ş.e.g.ü.l
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28Haziran2011 Gönderilenler: 0 ![]() |
Hayrunnisa kardeşim benim diploma notum 62 ydi 2010 dgs de sözel:72 mat :52 netim vardı ve selçuk ilahiyata yerleştim çok şükür... diploma notum düşük diye sakın düşünme sen sadece çalışmaya bak... sözelin getirisi çok ve matematikten ne kadar yaparsan senin için o kadar iyi olacaktır kardeşim...Allah yardımcınız olsun
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |