![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
İstanbul İlahiyat İLİTAM 1. Sınıf Dersleri | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
sandikci_n
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Ekim2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06Ekim2010 Saat 22:26 |
Merhaba, İstanbul ilitam da eğitime başladık.Ancak elimizde kitap yok sadece ilk dönem sorumlu olduğumuz konular doküman olarak mevcut.Geçen sene aöf deyken bu siteden çok istifade ettim,bu sene yardıma olan ihtiyacımız daha çok.
Konuların harekesini ,sorulara verilen cevabın doğruluğunu karşılaştırmadan öğrenilmesi mümkün değil.Acaba bize yönelik bir çalışma düşünüyor musunuz zira fazla vaktimiz yok ![]() Düzenleyen sandikci_n - 06Ekim2010 Saat 22:27 |
|
![]() |
|
zümrüdü_anka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Haziran2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 61 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet evet evet düşünüyormusunuz acaba:-)))) |
|
![]() |
|
crazyboy181905
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Eylül2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
yanıt gelmediğine göre düşünmüyolar galiba...siz face de ki sayfamızda varmıydınz arkadaşlar...eğr yoksanız davet ediyorum önemli bilgi paylaşımları oluyo:::::
|
|
![]() |
|
meclub
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Ağustos2011 Konum: Çankırı Gönderilenler: 0 ![]() |
bende istanbul üni tercih ettim. şayet olursa derslere hangi kaynaklardan çalışacağımı bilmiyorum. pdf şeklinde falan kaynak veriliyor mu arkadaşlar ?
|
|
![]() |
|
sandikci_n
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Ekim2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
evet ,dediğiniz gibi pdf olarak kaynak veriliyo siz kitap şeklinde çıkartıyosunuz kıurtasiyeden ya da kendiniz.Diğer dersler de aynı şekilde,doküman olarak sunulacak..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |